U bent hier

-A +A

Hulp bij zoeken

U kunt de Databank Praktijkvoorbeelden Antidiscriminatie op de volgende drie manieren doorzoeken:

  1. Met behulp van trefwoorden.
  2. Aan de hand van een alfabetische lijst.
  3. Door zelf een zoekterm in te voeren (vrij zoeken).

 

Zoeken via trefwoorden

Omdat niet iedereen altijd weet waar hij/zij moet beginnen met zoeken, is een selectie gemaakt van veel voorkomende trefwoorden waarop kan worden gezocht. Deze trefwoorden zijn verdeeld over vier domeinen, namelijk discriminatiegronden, maatschappelijke terreinen, soorten praktijken en locaties. Indien u op één van deze domeinen klikt, verschijnt er een lijst met trefwoorden in beeld. Vanaf daar hoeft u alleen nog maar een trefwoord te selecteren en vervolgens toont de databank alle relevante zoekresultaten. Het is via deze manier van zoeken niet mogelijk meerdere trefwoorden te combineren in één zoekopdracht. Via de optie vrij zoeken kan dit wel (zie onder).

 

Alfabetische lijst

Indien u graag het gehele overzicht aan praktijkvoorbeelden wilt bekijken kunt u de alfabetische lijst doorzoeken. U vindt dan een lijst met de namen en een korte beschrijving van alle praktijkvoorbeelden uit de databank. Onderaan de pagina kunt u doorklikken naar andere pagina's om de lijst te vervolgen.

 

Vrij zoeken

Links in uw scherm vindt u het invulscherm 'zoeken'. Hier kunt u zelf een zoekterm invoeren en daarmee wordt automatisch de gehele databank doorzocht. Het is via dit invulscherm ook mogelijk meerdere trefwoorden te combineren in één zoekopdracht.